L'enterrament de la sardina tanca el Carnaval 2011

<p>L'Ajuntament valora molt positivament la participació d'enguany.</p>

La tarda de dimecres de cendra Mollet va acomiadar el Carnaval amb el tradicional enterrament de la sardina que dóna la benvinguda a la quaresma. Enguany, el Carnaval s'ha celebrat entre el 3 i el 9 de març i ha aplegat un públic molt nombrós, sobretot en les activitats de dissabte al vespre i la rua de diumenge.

La comitiva de l'enterrament de la sardina va sortir a les 6, del Mercat Vell i es va dirigir fins a la plaça de l'Artesania, on es va procedir a enterrar les sardines que, prèviament, s'havien fet en el taller que comença de les 5, a l'Ateneu Gran.

Galiot Teatre i Carnamolles van ser els encarregats de dinamitzar aquest tradicional enterrament de la sardina.

El Carnaval d'enguany es tanca amb una valoració molt positiva per part de l'Ajuntament, ja que, malgrat coincidir amb la setmana blanca a les escoles, les principals activitats han congregat un públic molt nombrós, com l'arribada del Carnestoltes, el ball jove, la rua i l'espectacle del judici.

Milers de persones van omplir els carrers de la ciutat per seguir la rua, el diumenge a la tarda. Hi van participar 20 comparses i un total de 1200 persones, ja que algunes d'aquestes comparses van ser molt multitudinàries. A banda de nombroses comparses locals, la rua de Mollet aplega cada any més grups de municipis dels voltants. Enguany hi van participar comparses de Canovelles, Ripollet, Sant Fost, Martorelles, Montcada, Palau-solità i Plegamans, Parets i Mataró.

 

Edicions locals