El CT Mollet supera al Cercle Sabadellès

<p>Els dobles decideixen l'eliminatòria a favor dels molletans.</p>

El diumenge dia 6, a les instal•lacions del Club Tennis Mollet, l'equip absolut masculí va superar al Cercle Sabadellés per un contundent 5 a 2 al Campionat de Catalunya per equips a la categoria d'or. Amb aquesta lluitada victòria el Club Tennis Mollet va consolidar la permanència a la categoria d'or i continua la trajectòria de victòries sense perdre cap enfrontament des de la temporada 2008-2009.

Si bé els dos primers partits individuals entre Jacint Garriga vs Ferran Ventura (6/0 y 6/0) i Joan F. Llanos vs Ruben Serna (6-4 / 4-0 i retirada per lesió), varen propiciar una eliminatòria molt desfavorable, els partits dels jugadors locals Carles Martínez vs Jordi Marsé (6-3 / 6-3), Guillem Burniol vs Jordi Casanovas (6-0 / 6-1) i Vladimir Arapovic vs Alejandro Serrano (7-5 / 6-1) deixaven la eliminatòria pendent dels partits de dobles amb un marcador favorable de 3 - 2 a favor del Tenis Mollet.

La supremacia demostrada per la parella local Carlos Martínez i Marcos Roy contra Alejandro Serrano i Rubèn Serna del Cercle Sabadellès es va veure reflectida pel resultat 6-3 / 6-1 que posava el marcador en 4-2 superant, per tant, l'eliminatòria sense necessitat d'acabar el segon doble entre Guillem Burniol - Vladimir Arapovic vs Jordi Marse - Ferran Ventura (3-6 / 5-2 i abandonament).

Amb aquesta eliminatòria el Club Tennis Mollet assoleix el seu doble objectiu de consolidar la categoria i mantenir-se en el grup dels 16 millors equips de Catalunya, d'una banda, i continuar aspirant al títol del Campionat per una altra.

"És innegable l'excel•lent trajectòria demostrada per aquest equip que afronta totes les seves eliminatòries amb gran il·lusió i amb la convicció de les seves possibilitats" expliquen des del club.

El proper cap de setmana, també a les pistes del Tennis Mollet, s'intentarà superar l'equip Tennis Sabadell, disputant una vegada més, cinc partits d'individuals i dos dobles. "És obvi indicar que la potència social i tennística de qualsevol d'aquests Clubs és molt superior al Mollet" asseguren fonts del mateix club.

Edicions locals