ICV i EUiA signen l'acord de coalició

Divendres presentaran els quatre primers de la llista, l'eslògan i el nou web.

Antonio López (EUiA) i Noemi Fernández (ICV), actuals regidors de la coalició a l'Ajuntament de Mollet del Vallès, van protagonitzar dimarts l'acte de signatura i presentació de l'Acord de Coalició, al que han arribat ambdós formacions per a les eleccions muncipals de 2011.


L'acord, segons van explicar, ha estat satisfactori per ambdós parts i es presentaran a les Eleccions Municipals, amb ilusió i optimisme, representant unes actituds, propostes i valors absolutament necessaris en aquests moments.

Tal com van indicar, els eixos bàsics de la seva proposta seran lluitar contra la crisi, la creació d'ocupació i la preocupació pels més dèbils, donant la cara contra les retallades que s'estan donant a tots els nivells.


També es va anunciar que el proper divendres, dia 11 de març a les 19 hores, al CC La Marineta, es farà la presentació dels 4 primers de la llista, així com l'eslogan de la precampanya i la pàgina web. En aquesta acte, hi seran presents dirigents d'ambdós formacions polítiques a nivell nacional.

Edicions locals