Can Gomà acull el lliurament de les distincions cíviques per Mollet

A l'acte es va realitzar la presentació d'un nou vídeo promocional sobre la ciutat de Mollet.

El passat diumenge el teatre municipal de Can Gomà va ser el recinte encarregat d'acollir l'honor del lliurament de les distincions cíviques per Mollet d'aquest 2011, les quals són lliurades per cada final de legislatura i decidides mitjançant l'acord de tots els grups municipals de l'Ajuntament.


Així, en aquesta edició d'enguany van ser guardonats amb aquest honor 24 persones, com és el cas de Joan Garreta Montoliu, Enric Viñas, Quixalós, Jaume Xicola i Cluet, Josep Pi i Morral, Pere Bertran Mañosa, Dolors Andrés Sánchez, Gabriel Montoya Soler, Montserrat Abril Pascual, José Vega Vilches, Juan Dote gómez, Consol Garcia-Moreno i Marchan, Jaume Xicola Gascon, José Manuel Caamiña Varela, Josep Maria Gómez Forrellad, Francesca Olària i Artés, Pascual Alemany Cot, Rosa Maria Securún Fuster, Jesús Soler Gallardo, Francisco Amaya Moreno, Lluís Martínez Camps, Isidre Manils de Andrés, Maria Teresa Llavina Veguer, Maria Àngela Palau Ravell i Antoni Carbonero Vela; i també quatre entitats que són Fundació Casa Asil Parroquial de la Immaculada, Estoc de Veus, Associació de Persones Sordes de Mollet i MIJAC.


"Les ciutats necessiten ciutadans i entitats que vulguin participar en la construcció de la vida col•lectiva i sempre és positiu que es distingeixi la seva gran tasca", va explicar el regidor de Participació Ciutadana, Antonio Felices, el qual va felicitar a tots els guardonats. Una felicitació que també va arribar de part de l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs: "avui és un acte en contra de l'egoisme i de l'individualsme, és un acte d'amor, sentiments i solidaritat. Avui és el dia de Mollet".


Abans del lliurament de premi es va realitzar la presentació en primícia d'un nou vídeo promocional sobre la ciutat de Mollet el qual "no vol mostrar projectes sinó sentiments", tal i com va apuntar Josep Monràs.

Edicions locals