Més de 100 persones participen en el Sopar de la Dona

Al sopar hi van assistir membres de les cinc associacions de dones de la ciutat així com membres de la corporació municipal i d'altres ciutadans.

Dins el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona, dissabte va tenir lloc el ja tradicional Sopar de la Dona a partir de les 21 hores al Mercat Vell. En aquest sentit, 130 persones, en la seva majoria dones, no es van voler perdre el que és l'acte més festiu del calendari d'actes d'aquest mes de la dona.


"L'objectiu d'aquest acte és el de sensibilitzar la ciutadania sobre la lluita per la igualtat", explica l'agent d'igualtat, Marina Pallarés. "Aquest és un acte de llarga tradició que ja es troba implantat a la ciutat i que està obert a la participació de tots els ciutadans", afegeix Pallarés, "tot i que aquest any ha disminuït l'assistència a conseqüència del mal temps i una mica per la situació de crisi".


"L'acollida ha estat bona, tenim el mercat ple de gent", assegurava la regidora de Dona i Polítiques d'Igualtat, Assumpta Pastor "si estem lluitant per la igualtat és bo que vinguin homes i, com he dit abans a l'inici, esperem que tots ells siguin igualitaris".


Un cop finalitzat el sopar, es va procedir a fer la lectura del manifest que es va llegir el passat dimarts davant de l'Ajuntament . Finalment i per ja cloure l'acte, es va realitzar un sorteig per part de les cinc associacions de dones i un gran ball amb música en directe de mà del grup Ària.

Edicions locals