L'arribada de la Volta comportarà afectacions de trànsit

Dissabte 26 els corredors finalitzaran la sisena etapa a l'avinguda Llibertat l'any que la prova celebra el seu centenari.

Aquest dissabte, 26 de març, Mollet serà el destí de la 6a etapa de la Volta Ciclista de Catalunya. L'arribada dels corredors a Mollet està prevista a partir de les 4 de la tarda aproximadament, a l'avinguda de la Llibertat. Durant tot el dia, els preparatius per a la Volta comportaran afectacions en el trànsit de vehicles.


L'arribada dels corredors a Mollet es produirà per l'avinguda de Badalona i l'avinguda de la Llibertat. L'entrega dels premis es farà a 2/4 de 5 de la tarda a l'avinguda de la Llibertat amb Berenguer III.


Talls de 6 del matí a 7 de la tarda


Per motius de l'activitat, el proper dissabte dia 26 de març de 2011, des de les 6 h a les 19 h estarà tallat al trànsit i no es podrà circular ni estacionar en els següents carrers:

- Avinguda Llibertat entre Avinguda Badalona i carrer Berenguer III

- Avinguda Calderó entre carrer Avinguda Badalona i carrer Berenguer III
- Carrer Berenguer III entre carrer Àngel Guimerà i Avinguda Jaume I
- Carrer Lluís Duran entre Avinguda Llibertat i Avinguda Calderó


Talls de 6 del matí a 9 del vespre

Estaran tallats al trànsit i no es podrà circular ni estacionar en els carrers d'Espanya, la plaça de l'Església, el carrer de Pere Ramon i el carrer Sant Oleguer.El Centre Cultural La Marineta serà la zona "base" de la Volta, on estarà ubicat el punt d'informació i la Sala de Premsa.


Bus urbà
El servei de bus urbà farà el recorregut habitual durant tot el matí i només canviarà el recorregut de les 2 del migdia a 2/4 de 6 de la tarda. Durant aquest temps, el bus urbà es desviarà per la carretera C-17 a l'alçada de Can Fàbregas fins a la sortida de la C-59. Un cop a Mollet, enfilarà el recorregut habitual pel carrer Onze de Setembre.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Notícia anterior

Mollet serà el final de la 6a etapa de la Volta Ciclista de Catalunya. L'arribada dels corredors a Mollet es produirà el proper dissabte 26 de març, a partir de les 4 de la tarda aproximadament, a l'avinguda de la Llibertat.


24 equips i 192 corredors està previst que participin en l'edició del Centenari de la "Volta" Ciclista a Catalunya que tindrà lloc del 21 al 27 de març.


La Volta a Catalunya compleix enguany els cent anys d'història amb un recorregut que ha picat l'ullet a la nostra comarca. Aquesta centenària edició de la Volta Ciclista a Catalunya serà una de les que més implicarà la comarca del Vallès Oriental.


La passada setmana es confirmava que Mollet acollirà l'arribada de la penúltima etapa que tindrà lloc el 26 de març i que aplegarà a ciclistes de renom com el paretà i actual campió de la prova Joaquim "Purito" Rodríguez, el tres vegades campió del Tour de França, Alberto Contador o Iván Basso, guanyador de les dues últimes edicions del Giro d'Itàlia.


La prova per etapes, la tercera més antiga del món per darrere del Tour i el Giro, rodarà per terres baixvallesanes amb més de 200 corredors i 24 equips. Com l'any passat, la sortida es farà des de Lloret de Mar el proper 21 de març.


La penúltima etapa del 26 de març, amb sortida des de Tarragona i pujada fins a Montserrat, acabarà a l'Avinguda Llibertat de Mollet. A l'endemà s'iniciarà el recorregut final, que començarà a Parets.

Edicions locals