Mollet tindrà 15 minuts de zona blava gratuïts

Només per als vehicles que paguen l'impost de circulació a Mollet i de forma prorrogable, és a dir, els 15 minuts comptaran a partir del límit de temps ja pagat.

El govern municipal engega una nova iniciativa per fer més fàcil la mobilitat urbana. Es tracta de la gratuïtat de 15 minuts d'aparcament a la zona blava per a les persones de Mollet que paguen l'Impost sobre vehicles.


Els 15 minuts gratuïts de zona blava començaran a comptar sempre a partir que s'acabi el temps de zona blava que ja ha estat pagat. És per tant, una pròrroga gratuïta de 15 minuts més d'aparcament. Per tal de poder gaudir d'aquesta gratuïtat, cal posar en un lloc ben visible del cotxe l'adhesiu de la campanya i, en treure un tiquet d'aparcament, es podrà gaudir de 15 minuts més de manera gratuïta.


La mesura entrarà en vigor a partir d'aquesta setmana, quan les persones que tenen un vehicle i paguen l'Impost sobre vehicles a Mollet rebran a casa seva una carta amb l'adhesiu de la campanya.

Facilitar l'estacionament als ciutadans de Mollet


Mollet és una ciutat compacta que permet fer caminant les distàncies màximes. A més, el servei de bus urbà i el fet d'haver convertit molts carrers en zona de vianants facilita poder fer els desplaçaments a peu. Tot i així, en els moments en què fer servir el cotxe sigui inevitable per a les persones residents a Mollet, l'Ajuntament ha engegat aquesta nova mesura per millorar l'estacionament a la ciutat i, així, fer més fàcil la mobilitat pels carrers de la ciutat.

 

Edicions locals