Mollet explica el web ‘molletnegocis.cat’ al Saló Internacional GlobalGeo

<p>Representants de l'Ajuntament van participar en el X FORUM TIG/SIG.</p>

L'Ajuntament de Mollet va participar ahir en el X FORUM TIG/SIG que s'està fent en el marc del Saló Internacional GlobalGeo per explicar l'experiència del web ‘molletnegocis.cat', una plataforma que utilitza les noves tecnologies per promocionar el teixit econòmic i comercial de la ciutat.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Dani Novo, juntament amb la gerent de Mercamollet, Victòria Caballero i responsables de l'empresa que ha desenvolupat el web, Planol.info, van intervenir en la sessió de novetats tecnològiques per a les ciutats, que va tenir lloc all migdia.

El portal web ‘molletnegocis.cat' va ser presentat en el marc de Firamollet el passat mes d'octubre. Es tracta d'una eina web que la plataforma posa a disposició dels usuaris la informació econòmica més important de la ciutat i ofereix diferents serveis tenint en compte el perfil de l'usuari, que pot ser consumidor, comerciant, promotor econòmic o agent immobiliari.

‘Molletnegoci.cat' inclou informació exhaustiva de tots els comerços que hi ha a la ciutat, distribuïts per sectors (alimentació, roba i complements, decoració...) i pels diferents eixos comercials de la ciutat. També inclou informació actualitzada dels locals comercials disponibles, de manera que pretén ser una bona eina per a aquelles empreses o persones emprenedores que desitgin instal•lar-se a Mollet. D'una banda, podran saber quants comerços semblants hi ha a la ciutat i on estan situats, una informació molt útil a l'hora de valorar on instal•lar-se. De l'altra, els agents immobiliaris facilitaran, a través del portal web, informació dels diferents locals comercials disponibles, cosa que també agilitzarà molt el tràmit.

El web també pot ser una eina útil per a consumidors, ja que inclou una guia del comerç que s'actualitza periòdicament per mitjà d'un exhaustiu cens del teixit comercial. També inclou informació de transport públic, aparcaments disponibles i altres informacions d'interès.

 

Edicions locals