L'aiguat de dimarts fa suspendre les classes a l'IES Gallecs

Avui es torna a recuperar la normalitat després que un dels baixants de la coberta d'una de les ales de l'edifici es taponès amb l'aigua.

La pluja forta i persistent que va caure durant tot el dimarts a Mollet va causar diverses afectacions a la via pública i en equipaments. En tots els casos, la ràpida intervenció de les brigades municipals i els cossos de la Policia Municipal i els Bombers va fer que es resolguessin en poc temps.

El fort aiguat que va caure sobretot entre les 11 del matí i la 1 del migdia i la pluja persistent durant la resta de la jornada (fins a 67 litres per metre quadrat) va provocar diverses incidències a la ciutat, la majoria relacionades amb el trànsit viari. Pel que fa als equipaments, hi va haver afectacions a la Biblioteca Can Mulà i en algunes escoles, que es van solucionar ràpidament i no van entorpir la normal activitat dels centres.

L'equipament més afectat va ser l'Institut Gallecs. L'aiguat va taponar els baixants d'aigua de la coberta d'una de les ales de l'edifici i això va acabar provocant l'entrada d'aigua a les sales i les aules d'aquella part de l'institut. Tot i la ràpida actuació dels Bombers, es van suspendre les classes dimarts a la tarda i durant tot el dimecres per precaució, ja que es preveia que ahir continuaria plovent.

En general, l'eficient intervenció de les brigades de l'Ajuntament i dels cossos de seguretat va propiciar que les afectacions que es produeixen habitualment amb un aiguat tan fort es resolguessin de manera ràpida i no afectessin el funcionament normal de la ciutat.

 

 

 

Edicions locals