El Bouchiki guanya la XVII Cursa Popular de Vilanova del Camí

L'atleta molletana Jarick Guzmán va finalitzar segona en categoria femenina.

Aquest diumenge diversos atletes del Club Atlètic Mollet van participar a la 17a Edició de la Cursa Popular Vilanova del Camí (l'Anoia).


La cursa era dividida en dues, una de 4.700 metres i una altra de 10.000 metres. A la de 4.700 metres van participar, representant al Club Atlètic Mollet, Abdelali El Bouchiki, Nicolás González i Jarick Guzman.


L'Abdelali, que havia estat guanyador a l'edició de 2008, va encapçalar la cursa de principi a fi i no va donar cap opció als competidors, guanyant la categoria absoluta de forma rotunda.


Una gran actuació també la de Jarick Guzmán, que amb un ritme elevat al principi, va poder arribar com a segona classificada de la categoria Veterana femenina. També destaca l'actuació als 4700 de la nostra companya d'entrenaments Anna Chico (ISS L'Hospitalet) que va fer-se amb la segona posició absoluta femenina.


A la cursa de 10000 metres , pel CAM van participar-hi Lluís Olivé, Antonia Vera, José Prieto i Pablo Parrado. Entre ells destaca la vuitena posició absoluta de Parrado a una cursa amb el mateix recorregut que la de 4.700 més un exigent tram per muntanya per completar els 10.000 metres totals.

 

Edicions locals