Josep M. Álvarez visita els treballadors de l'Ajuntament

<p>El secretari general d'UGT a Catalunya va manifestar el seu convenciment de que les eleccions del proper 22 de març les guanyarà la secció sindical encapçalada per Begoña Ballvé. </p>

Després que dilluns, el secretari general de CCOO a Catalunya, Joan Carles Gallego, visitès als treballadors de l'Ajuntament de Mollet dins la campanya per a les eleccions sindicals del proper 22 de març, aquest dijous el torn va ser pel secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Alvárez.

Alvárez va demanar al personal de l'Ajuntament que voti UGT el proper dimarts 22 de març, la candidatura de les persones que han estat capaces de tirar endavant una valoració de llocs de treball en una etapa tan difícil com l'actual i salvant els obstacles posats per CCOO, sindicat majoritari fins ara aquí.

Josep M. Álvarez, acompanyat de Begoña Ballvé, candidata a la secretaria general de la secció sindical de la UGT va adreçar-se a tot el personal de l'Ajuntament i va manifestar el seu convenciment que les properes eleccions de dimarts 22 de març les guanyarà la "feina ben feta" de la UGT en aquests darrers quatre anys.

També va dir que venen temps molt difícils en els quals caldrà "plantar cara" i, ara més que mai, és necessari que els sindicats "sumin esforços", en una al·lusió clara a la divisió provocada per CCOO arran del contenciós que té presentat contra la valoració de llocs de treball que "va ser aprovada majoritàriament a través d'un referèndum promogut per UGT que CCOO no ha volgut reconèixer".

 

Edicions locals