Molt més que un despatx d'advocats

ARBITRIUM ADVOCATS, és un bufet d'advocats creat l'any 2003, per la lletrada en exercici, Carolina Valiente García. En l'actualitat compta amb delegació a les poblacions de Mollet del Vallès, Barcelona i Eivissa.

Les principals especialitats d'aquest despatx jurídic, són els Divorcis, i els accidents de trànsit, però, el despatx està compost per tres advocats, en el qual cada un d'ells inclou l'especialitat de Dret Civil, Dret Penal i Dret Laboral i fiscal.

La lleialtat, bona fe, honestedat, transparència, sinceritat, equitat i especialització, són els principis amb els quals es va crear ARBITRIUM ADVOCATS, i els que ho han fet ressaltar com a despatx jurídic, dins el sector de l'advocacia.

El que diferencia ARBITRIUM ADVOCATS de la resta de despatxos jurídics existents és l'aposta a solucionar la majoria dels casos per la via extrajudicial, el que redunda en que la solució del conflicte s'obté en escassos mesos, i això redueix en un 75% el cost, per aquest motiu el seu lema és "Més que un despatx d'advocats".

Edicions locals