Avui, la 4ª jornada de Mediació escolar

A l'edifici del GIRO durant tot el matí.

Avui divendres, el Centre Tecnològic GIRO acollirà la 4a Jornada de Mediació Escolar de Mollet. Es tracta d'una trobada per a l'alumnat, el professorat, les famílies i els professionals de l'àmbit educatiu per intercanviar experiències al voltant de la mediació escolar com a eina de resolució de conflictes.

Enguany serà la quarta vegada que s'organitza aquesta jornada a Mollet, gràcies a la col·laboració del Servei Municipal de Mediació i els centres de secundària. L'objectiu és que la jornada es converteixi en un punt de trobada per a l'intercanvi d'experiències de mediació escolar que existeixen al municipi, explicades des dels propis protagonistes, que són els alumnes mediadors.

La jornada s'adreça a alumnat i professorat dels instituts de secundària de Mollet, famílies, professionals de l'àmbit educatiu, policia mediadora i mediadors i mediadores comunitaris.

El programa de la 4a Jornada de Mediació Escolar inclou la conferència "Les habilitats comunicatives i la gestió de les emocions de les persones mediadores com a base d'un bon procés de mediació", a càrrec de Sheila Vilaseca, mediadora escolar i directora de diferents màsters de mediació.

La Jornada també inclou la projecció dels vídeos elaborats pels alumnes mediadors dels instituts Mollet, Gallecs, Vicenç Plantada i Escola Sant Gervasi i la dinamització d'uns tallers d'intercanvi d'experiències. Abans d'acabar la jornada, els participants als diferents tallers de mediació presentaran les conclusions.

 

Edicions locals