Bauli condemna a un Tona agressiu (2-1)

El CF Mollet UE guanya gràcies a dos gols del seu màxim canoner.

El CF Mollet UE es nega a deixar de somniar amb el liderat i ha donat un cop d'autoritat contra el Tona. La victòria permet al Mollet tornar al camí del triomf, mantenir la diferència amb el Ripollet i retallar punts amb el líder.


Va avisar García que era en partits com el del Tona on es podien deixar punts molt valuosos. La sortida de l'equip ha demostrat que això no passaria aquest diumenge. Ràpid, associatiu i molt fi, el CF Mollet UE ha creat ocasions des del principi, davant d'un Tona tancat al darrere tot i que amb bones maneres amb la pilota als peus. S'intuïa que el gol arribaria aviat. Ha pogut aparèixer amb un xut de Fortuny, però ha estat Muntal en una jugada aïllada qui ha inaugurat el marcador.


Amb el 0-1, els molletans han anat a més. Ofegat Ricki en la creació del joc, ha estat Toni qui ha tingut una clara ocasió, però ha estat desencertat en la rematada. Coses del futbol, l'1-1 ha arribat en la primera jugada del segon temps. Un llarg servei de cantonada ha acabat en una gran rematada de cap de Bauli. El partit s'havia convertit en un setge en l'àrea visitant i la insistència molletana ha tingut recompensa.


A deu minuts pel final, Ricki ha assistit a Bauli i aquest, davant la sortida de Calvo, ha executat un fort xut que ha suposat la victòria del seu equip. Amb el partit trencat, Txiqui, que reapareixia després de molts mesos lesionat, ha gaudit de minuts. El tram final de l'encontre ha estat molt calent. Cristian ha hagut de ser substituït després de rebre una agressió de Puig que l'àrbitre no ha vist. A continuació, el mateix Puig ha estat expulsat després d'agredir a Duran, qui també ha vist la vermella per protestar.


Després del partit, l'entrenador del CF Mollet UE, Albert García, ha assegurat que "al final hem patit una mica, però hem tingut moltes oportunitats. Hem fet un esforç grandíssim fins al final. L'important són els tres punts que es queden a casa". Tanmateix, el tècnic molletà no ha justificat el comportament de Cristian: "S'ha vist clarament que el jugador del Tona l'ha agredit, però tot i així la reacció de Cristian no ha estat bona. Parlaré amb ell perquè això no torni a passar". En la propera jornada visitaran el camp de l'Horta.


Resultats i classificació

Edicions locals