ICV-EUiA enceta els actes de precampaña amb una iniciativa per Mollet

L'acte cerca la participació de la ciutadania i que aquesta doni la seva visió de la situació a la ciutat de Mollet

El passat cap de setmana, ICV-EUiA sortia als carrers de la ciutat per encetar els seus primers actes per la pre-campanya de les eleccions municipals del proper 22 de maig.

En aquest sentit, el primer acte de la pre-campanya del grup municipal molletà ha estat l'activitat ‘Una iniciativa per Mollet", una activitat a la cerca de la participació i la contribució ciutadana i que es va instal•lar dissabte a l'avinguda Llibertat, just davant del Mercat Municipal, i diumenge al barri de Can Borrell. "L'objectiu d'aquesta activitat és sobretot que la gent tingui un espai per dir les seves propostes, queixes i opinions en general sobre el seu barri i la ciutat de Mollet, sentir la veu dels ciutadans per saber què volen de la ciutat de Mollet", explica la regidora ecosocialista, Marina Escribano, que afegia: "tots els vídeos d'ambdós dies seran penjats a la web ‘www.ambtusolucions.cat'.

Al llarg del cap de setmana van ser molts els molletans i molletanes que es van animar a dir la seva davant de les càmeres del grup ecosocialista, el quan feia una valoració positiva de l'activitat: "La valoració que fem és bona. És cert que al principi costava una mica pel tema de la vergonya però és nota aquella gent que vol participar i al final s'acaba animant. Els temes negatius més repetits han estat en temes de civisme, oci, treball i atur i també sanitat", assegurava Marina Escribano "hi ha gent que està com ressignada i amb por de parlar perquè no estan acostumats a opinar sobre assumptes de la ciutat i creiem que no ha de ser així sinó tot el contrari".

Edicions locals