Monràs presenta una llista amb certes sopreses

Cares noves com Jose Ramon Bertolín, Mercé Bertran o Jesús Soler.

La llista del PSC Mollet per a les properes eleccions del 22 de maig compta amb algunes sorpreses. I és que aquest dilluns al migdia, el cap de llista Josep Monràs va presentar la candidatura, acompanyat del primer secretari del partit, Josep Garzón, del secretari d'organització, Raul González i del president d'honor de la secció local, Antonio Mendoza.

A la llista hi ha cares noves com el número quatre, el director de Batxillerat de l'Escola Sant Gervasi, José Ramon Bertolín; la número set, la presidenta de la Coral Sant Vicenç i mestra de l'escola Lestonnac, Mercé Bertran, i el número nou, l'expresident del Centro Cultural y Recreativo Aragonès de Mollet, Jesús Soler.

D'altra banda, la llista socialista també presenta alguna baixa de l'actual equip de govern. El regidor de Cultura Dani Novo, es presenta en el lloc número 26, ja que, com va explicar Monràs, Novo veu complert el seu cicle polític i vol tirar endavant projectes professionals. Un altre cas, és el de Ruth Pazos, l'actual regidora de Turisme, que per motius professionals també apareixerà més a prop del número 30 que del 20 a la llista.

El número dos, serà l'actual regidor de Solidaritat i Cooperació, Antoni Felices, i el tres, la militant Mercé Pérez. En el número cinc, l'actual regidora d'Obra Pública, Ester Safont. Mentre que la mà dreta de Monràs, el primer tinent alcalde Josep Garzón, apareix en el número 10 de la llista socialista.

L'alcalde va titllar aquesta candidatura de "Llista de ciutat" on el 50% d'aquesta està renovada respecte els comicis de fa quatre anys. A més, va destacar la incorporació de gent jove a la llista. Monràs va acabar la seva intervenció explicant que "nosaltres presentem els 35 de la llista, no com altres partits que només presenten els quatre primers".

El proper dissabte 2 d'abril, es presentarà de manera oficial aquesta candidatura al Mercat Vell a quarts de vuit de la tarda.

 

Edicions locals