Ara Mollet-Esquerra presenta el web

Les principals novetats són el seguiment dels plens municipals en directe i la revista "El peix republicà".

Dimarts a la seu local d'Esquerra la candidatura d'Ara Mollet - Esquerra va presentar el nou web de campanya per a les eleccions municipals del proper 22 de maig. L'acte el va iniciar el candidat de la coalició, Oriol López, que va expressar "la necessitat d'interactuar amb la gent a partir de les noves eines 2.0 que ens permet la xarxa" i va donar pas a la presentació del nou web a càrrec de la número quatre de la candidatura, Txell Pi.

Pi va iniciar la presentació amb la teoria de comunicació bidireccional: "ara el ciutadà també escolta" per explicar la interacció que pretén establir aquest nou web amb els ciutadans de Mollet: "som una societat cívil 2.0".

Pel que fa a l'estructura del web www.aramollet.cat, l'usuari es trobarà primer amb la presentació de la candidatura a la pàgina d'inici. El més destacat del web és la possibilitat de seguir els plens municipals de cada mes en directe a través d'un sistema d'ustream des de la pantalla de Plens TV i també enviar les preguntes dels usuaris per a que el grup d'Esquerra les faci a la s¡essió plenària. A més, el web també es pot consultar la revista en PDF de la candidatura "El peix republicà". Tot això, a banda del programa electoral, una biografia del partit, i els enllaços a les xarxes socials de facebook i twitter.


Oriol López va avançar que aquest proper dilluns, abans del ple municipal de març, es convocarà una roda de premsa per explicar les dues mocions que s'hi presentaran; una sobre la festa major i una altra sobre les bones pràctiques d'aquesta campanya. També es presentarà a un nou component/a de la llista electoral.

 

 

 

 

Edicions locals