Mollet es prepara per rebre la Volta a Catalunya

L'arribada de la Volta comportarà afectacions de trànsit durant tot el matí i la tarda de dissabte.

Aquest dissabte, 26 de març, Mollet serà el destí de la 6a etapa de la Volta Ciclista de Catalunya. L'arribada dels corredors a Mollet està prevista a partir de les 4 de la tarda aproximadament, a l'avinguda de la Llibertat.


Durant tot el dia, els preparatius per a la Volta comportaran afectacions en el trànsit de vehicles. L'arribada dels corredors a Mollet es produirà per l'avinguda de Badalona i l'avinguda de la Llibertat. L'entrega dels premis es farà a 2/4 de 5 de la tarda a l'avinguda de la Llibertat amb Berenguer III.


Talls de 6 del matí a 7 de la tarda
Per motius de l'activitat, el proper dissabte dia 26 de març de 2011, des de les 6 h a les 19 h estarà tallat al trànsit i no es podrà circular ni estacionar en els següents carrers:


- Avinguda Llibertat entre Avinguda Badalona i carrer Berenguer III

- Avinguda Calderó entre carrer Avinguda Badalona i carrer Berenguer III
- Carrer Berenguer III entre carrer Àngel Guimerà i Avinguda Jaume I
- Carrer Lluís Duran entre Avinguda Llibertat i Avinguda Calderó


Talls de 6 del matí a 9 del vespre

Estaran tallats al trànsit i no es podrà circular ni estacionar en els carrers d'Espanya, la plaça de l'Església, el carrer de Pere Ramon i el carrer Sant Oleguer.El Centre Cultural La Marineta serà la zona "base" de la Volta, on estarà ubicat el punt d'informació i la Sala de Premsa.


Bus urbà
El servei de bus urbà farà el recorregut habitual durant tot el matí i només canviarà el recorregut de les 2 del migdia a 2/4 de 6 de la tarda. Durant aquest temps, el bus urbà es desviarà per la carretera C-17 a l'alçada de Can Fàbregas fins a la sortida de la C-59. Un cop a Mollet, enfilarà el recorregut habitual pel carrer Onze de Setembre.
Notícia anterior


"Purito" es queda sense Volta


El ciclista paretà Joaquim "Purito" Rodríguez ha decidit renunciar a competir a la Volta Ciclista a Catalunya 2011 que comença el proper dilluns i a la que sortia com a recent campió després de guanyar l'edició anterior. Segons alguns diaris esportius, el ciclista paretà porta seguint un fort tractament amb antinflamatoris per reduir un quist que té al cap del fèmur de la seva cama esquerra.


"Em feia una gran il·lusió defensar el títol, però en aquestes circumstàncies, el més sensat és que continui amb la medicació i els entrenaments fins la propera setmana", explica el "Purito" a l'edició de divendres de El Mundo Deportivo.


Parets es quedarà sense veure el seu ídol a la sortida de la setena i última etapa de la "Volta". Recordem que dissabte 26, l'arribada de la sisena etapa serà a l'avinguda Llibertat de Mollet.
Notícia anterior


La Volta a Catalunya tindrà meta a Mollet

 

Mollet serà el final de la 6a etapa de la Volta Ciclista de Catalunya. L'arribada dels corredors a Mollet es produirà el proper dissabte 26 de març, a partir de les 4 de la tarda aproximadament, a l'avinguda de la Llibertat.


24 equips i 192 corredors està previst que participin en l'edició del Centenari de la "Volta" Ciclista a Catalunya que tindrà lloc del 21 al 27 de març.


La Volta a Catalunya compleix enguany els cent anys d'història amb un recorregut que ha picat l'ullet a la nostra comarca. Aquesta centenària edició de la Volta Ciclista a Catalunya serà una de les que més implicarà la comarca del Vallès Oriental.


La passada setmana es confirmava que Mollet acollirà l'arribada de la penúltima etapa que tindrà lloc el 26 de març i que aplegarà a ciclistes de renom com el tres vegades campió del Tour de França, Alberto Contador o Iván Basso, guanyador de les dues últimes edicions del Giro d'Itàlia.


La prova per etapes, la tercera més antiga del món per darrere del Tour i el Giro, rodarà per terres baixvallesanes amb més de 200 corredors i 24 equips. Com l'any passat, la sortida es farà des de Lloret de Mar el proper 21 de març.


La penúltima etapa del 26 de març, amb sortida des de Tarragona i pujada fins a Montserrat, acabarà a l'Avinguda Llibertat de Mollet. A l'endemà s'iniciarà el recorregut final, que començarà a Parets.


1a: 166,9 Km. Lloret de Mar-Lloret de Mar.
2a: 169,3 Km. Santa Coloma de Farners-Banyoles.
3a: 189,4 Km. La Vall d''en Bas (Sant Esteve d''en Bas)-Andorra (Vallnord).
4a: 195 Km. La Seu d''Urgell-El Vendrell.
5a: 205,8 Km. El Vendrell-Tarragona.
6a: 184,5 Km. Tarragona-Mollet del Vallès.
7a: 124,5 Km. Parets del Vallès-Barcelona (Pla de Palau), quatre voltes a un circuit urbà.

Edicions locals