El paviment del Mercat Vell serà substituït

El projecte resoldrà un tema d'humitats i servirà per millorar el confort de l'espai.

L'Ajuntament de Mollet substituirà el terra del Mercat Vell amb l'objectiu de continuar millorant aquest cèntric equipament que acull cada mes desenes d'activitats de les entitats de la ciutat.


El Mercat Vell es va inaugurar com a equipament cultural l'any 2005. Aleshores l'Ajuntament posava a disposició del teixit associatiu de la ciutat i per a moltes activitats culturals municipals un nou espai públic, recuperat, el Mercat Vell, que fins al 1996 i durant més de 40 anys havia estat el mercat municipal.


En aquests anys, l'Ajuntament ha hagut d'anar afrontant algunes reformes, en funció dels recursos disponibles i dels suports rebuts d'altres administracions. El projecte de renovació del paviment resoldrà un tema d'humitats i servirà, sobretot, per millorar el confort de l'espai.


Les obres de substitució del terra començaran a finals d'abril o principis de maig i tindran una durada aproximada d'una setmana, durant la qual l'equipament romandrà tancat. Aquestes obres compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Edicions locals