Els socialistes presenten el web de campanya

Dissabte es presentarà la candidatura al Mercat Vell.

La candidatura de Josep Monràs ja té nou web de campanya. Es tracta de  wwww.alcaldemonras.cat, un portal que van presentar dimarts el secretari general de la secció local, Josep Garzó, i el responsable de noves tecnologies, Sergi García. Tal i com van explicar, es tracta d'un web "proper i sintètic" d'accés senzill als continguts i proper "com és el nostre candidat".


Al nou web es pot consultar la llista electoral, les notícies més rellevants, l'agenda d'actes, l'espai multimèdia amb vídeos i fotografies, també el butlletí del partit o el programa electoral que es farà públic a finals del mes d'abril.


La nova eina permet conèixer una mica de més a prop a Monràs a través d'una biografia i de diverses eines 2.0 com l'opció de compartir les seves cançons preferides des d'Spotify per exemple. A més, podeu preguntar qualsevol dubte o posar-vos en contacte amb el candidat a través de l'apartat de contacte. En els propers dies, la candidatura presentarà el seu Facebook (Mollet x Monràs), que també actuarà de "hashtag" al Twitter.

Edicions locals