Monràs lliura les claus del nou local a Creu Roja Baix Vallès

L'entitat acabarà d'instal·lar-se en en els proper dies.


El passat divendres, 25 de març, l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, va lliurar les claus del local que serà la nova seu comarcal a l'entitat Creu Roja Baix Vallès. Ara, l'entitat acabarà d'instal·lar-se per poder obrir el local en els propers dies.


L'Ajuntament i Creu Roja van signar un conveni pel qual el consistori cedia un espai a l'entitat perquè es converteixi en la nova seu comarcal del Baix Vallès. El local està situat a la plaça d'Enric Rosés, número 5. L'Ajuntament ha cedit també a Creu Roja un espai com a magatzem de l'entitat a Can Magarola.


Gràcies a la cessió d'aquest espai, Creu Roja tornarà a tenir una seu comarcal a Mollet després que en l'any 2003 responsables de l'entitat van reorganitzar l'estructura fent que Mollet passés a dependre de Creu Roja Sabadell-Vallès Sud. Actualment, l'entitat considera que la reestructuració no va ser encertada i que la ciutat de Mollet i la zona del Baix Vallès necessiten una assemblea pròpia amb seu a Mollet.


El lliurament de les claus del local es va fer el passat divendres a la tarda i hi van assistir l'alcalde, Josep Monràs, la regidora de Serveis Socials, Ana Díaz, i diferents membres del comitè de l'assemblea local de la Creu Roja, entre els quals el seu president en funcions, Romà Parera.

Edicions locals