Inaugurada la placa en reconeixement als Donants de Sang

Situada davant del Nou Hospital vol ser un reconeixement a aquest gest altruista.

Dissabte al matí els donants de sang de la ciutat de Mollet rebien un merescut reconeixement a la seva gran labor altruista. I és que al migdia va tenir lloc els descobriment de la placa situada al del roure mil•lenari, just davant del Nou Hospital de Mollet.


"Ja fa temps que vam acordar al consistori que volíem fer aquest reconeixement als donants de sang de la nostra ciutat i que el millor lloc per situar-ho seria el Nou Hospital", explica l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs. "Aquest és un acte en reconeixement de totes aquelles persones que han fet algun cop a la seva vida aquest acte de generositat immens que és donar sang i amb el que també volem transmetre el missatge i els ànims a tots aquells que encara no ho han fet, especialment a la nostra joventut", afegia l'alcalde.


A l'acte, però, no només va tenir lloc la descoberta de la placa sinó que l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental va fer entrega a l'alcalde Monràs d'un quadre en agraïment al reconeixement rebut per part del consistori molletà: "És un orgull per nosaltres poder tenir una placa que recorda la labor d'altruisme que realitzen els donants de sang", explica el president de l'Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental, Joan Pi.


En motiu de l'acte, el bus de captació de sang es va situar durant tot el matí davant de l'hospital per a que tots aquells que ho desitgessin es poguessin adreçar per donar sang. "Mollet és una de les ciutats capdavanteres pel que fa la captació de sang, tenint en compte que es considera que una ciutat és autosuficient quan es recapten 35-36 bosses de sang per cada mil habitants anys, xifra que la població supera", afegia Joan Pi.

Edicions locals