Ara Mollet - Esquerra presenta la seva llista

Destaquen noms com el ja conegut de Josep Cot i d'altres presentats dijous com el de Lluís Ansó, Vicenç Compte o Maria Àngela Palau.

Dijous, a l'Espai Ambròs Lloreda de la seu d'Esquerra de Mollet, és van presentar els 35 membres de la llista d'Ara Mollet - Esquerra, posteriorment a la ratificació per part de l'Assemblea local del partit, celebrada la mateixa tarda de dijous i convocada fa quinze dies, segons marquen els estatuts de la formació republicana.

A una sala plena a vessar, Oriol López Mayolas, candidat a l'alcaldia, va explicar que la candidatura de 35 persones, formada per 17 militants i 18 independents, 14 d'ells amb una edat de menys de 35 anys, "és un mosaic complet de com funciona la ciutat", que "provenen de la tradició d'una esquerra oberta, participativa, que evoluciona, gens dogmàtica" i pràcticament tots del grup de gent que "va organitzar la consulta per la independència a Mollet. Som independentistes, que no vol dir res més que tots estimem la llibertat."


Va destacar que 30 d'ells participen activament a una o més entitats del poble i que membres de la llista com en Josep Cot, activista cultural i president de Mollet Decideix, en Lluís Ansó, històric lluitador per la preservació de l'espai natural de Gallecs, en Vicenç Compte, membre de la Permanent comarcal d'Unió de Pagesos, en Carles Pérez president de la Confederació d'Associacions de Veïns o la Maria Àngela Palau, històrica lluitadora pels drets de les dones, "provenen de la gent que ha lluitat pel drets cívics, d'igualtat i de llibertat de Mollet del Vallès".


Per acabar la presentació va manifestar la seva satisfacció i la de l'executiva local, de poder presentar a les persones que representaran Ara Mollet - Esquerra. "Tenim una cosa molt important: il·lusió. Però també tenim temps. Temps per créixer i per governar aquest poble" va concloure López.


Durant l'acte la número dos de la llista, Marta Vilaret, va presentar els eixos bàsics del programa electoral, també ratificat per l'assemblea. En va destacar, com a punt principal, la creació de llocs de treball a través d'actuacions que consolidin les empreses que hi ha a la ciutat i en plans que revitalitzaran tant el comerç local, com actuacions de suport a l'esperit emprenedor de Mollet del Vallès. La mobilitat serà un altre dels punts forts del programa, "per posar solucions a les limitacions de l'ús del vehicle privat que ha imposat el govern actual", comentà la candidata.


La cultura i els més desfavorits seran altres de les prioritats del programa, "dins d'unes polítiques austeres basades en els principis de que, a vegades, menys pot ser més i que s'ha d'actuar en petit, però pensar en gran", va assegurar Vilaret.


Va reiterar la intenció d'Ara Mollet de canviar el concepte de participació ciutadana pel de implicació ciutadana, en actuacions tant a través de les noves tecnologies com d'altres que impulsaran el govern de tots.

Edicions locals