Jordi Puyuelo serà el cap de llista de SI Mollet

Aquest és el resultat de les primàries que va fer la formació el passat 25 de març.

Dijous 25 de març, es van realitzar les eleccions primàries de Solidaritat Catalana per la Independència a Mollet per confeccionar la llista dels candidats per a les eleccions municipals del 22 de maig a Mollet.


El candidat elegit va ser Jordi Puyuelo, adherit a Solidaritat Catalana fa sis mesos i secretari d'Acció Xarxa 2.0 dins la coordinadora local. Puyuelo és llicenciat Químic per la Universitat de Barcelona i actualment treballa en una empresa que fabrica materials per la construcció.


"La política sempre m'ha agradat. Ara, amb Solidaritat Catalana és la primera vegada que faig política activa. Temps enrere vaig tenir una certa afinitat per Esquerra Republicana. Però, el fet que Esquerra participés en un nou tripartit presidit per Montilla va fer que durant uns mesos deixés de creure en la política" explica Puyuelo.


Joan Carles Isern i Montserrat Olivé seran els número dos i la número tres de la llista dels independentistes.


Segons la formació "Solidaritat es presenta a Mollet per denunciar l'espoli fiscal que afecta plenament tant als molletans com a les finances municipals".


A més, els independentistes creuen que "el projecte de ciutat que existia fa anys s'ha dissolt i només ens resta un continuisme que fa inviable una possible dinàmica de progrés de cara al futur". Tal i com expliquen en nota de premsa, SI Mollet "aposta per la regeneració democràtica i per fer de Mollet una ciutat més democràtica, més participativa i més catalana".

Edicions locals