Calvo es presenta per tercera vegada a unes municipals

És la tercera vegada que l’actual regidora encapçala la llista popular

El centre de serveis El Lledoner va acollir divendres a la tarda la presentació oficial de Susana Calvo com a candidata del Partit Popular a Mollet per les eleccions del proper 22 de maig. 

Els populars encaren aquestes eleccions amb optimisme, ja que esperen repetir els bons resultats que van aconseguir en les eleccions catalanes del passat mes de novembre. A l’acte van participar la diputada Dolors Montserrat i el secretari general del PP a Catalunya i número dos per Barcelona, Jordi Cornet.


Abans de començar la presentació, la candidata PP Mollet, Susana Calvo, va afirmar que havien apostat per una llista renovada: “Hem decidit barrejar joventut i experiència. Gairebé no repeteix ningú de les llistes anteriors”. 

Al seu torn, la diputada PP al Parlament, Dolors Montserrat, es va mostrar esperançada: “Després dels magnífics resultats obtinguts en les eleccions autonòmiques, tenim moltes ganes de demostrar que el PP està creixent. La Susana està capacitada per ser alcaldessa de Mollet”. Per concloure, el secretari general del PP a Catalunya, Jordi Cornet, va parlar del futur: “En poc més d’un mes la Susana serà alcaldessa de Mollet. Estem convençuts”.

Edicions locals