Portes obertes a les escoles bressol municipals

L'IES Vicenç Plantada també celebra la seva jornada el 27 i el 28 d'abril.

Els dies 11, 12 i 13 d’abril, les escoles bressol municipals faran jornada de portes obertes perquè les famílies amb nens de 0 a 3 anys coneguin les instal·lacions i el servei, de cara a fer la preinscricpió per al curs vinent.

Mollet compta amb 3 escoles bressol municipals: La Filadora: portes obertes l’11 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda; La Xarranca: portes obertes el 12 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda; i Els Pinetons: portes obertes el 13 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda.


Preinscripcions pel curs 2011-12

El període de preinscripció a les escoles bressol municipals serà del 2 al 13 de maig. La preinscripció s’ha de formalitzar a l’Oficina Municipal d’Escolarització, situada a la planta baixa de l’Ajuntament, i cal demanar cita prèvia al telèfon 93 571 95 10.

L’ordre en què les famílies facin la preinscripció no dóna preferència alhora d’aconseguir plaça. Quan acabi el termini de preinscripció, s’atorgaran les places a les famílies amb major puntuació (segons els barems per poder optar a una plaça municipal). En els casos d’empat en la puntuació, es farà un sorteig. És important destacar, que es reserva un 10% del total de places per a infants amb necessitats educatives especials.


Portes obertes a l’IES Vicenç Plantada, el 27 i el 28 d’abril

Com cada any, a l'Institut Vicenç Plantada dedica un dia a la jornada de portes obertes del centre adreçada a aquelles famílies i alumnes que tinguin interès en cursar estudis de Batxillerat i vulguin conèixer les instal·lacions i l’oferta educativa del centre.

Aquest any l’IES Vicenç Plantada compta també amb la novetat dels cicles formatius de conducció d'activitats físiques en el medi natural i el de grau superior  d'animació d'activitats físiques i esportives.

La jornada de Batxillerat es farà el dia 27 d'abril, la dedicada a cicles es farà el dia 28 del mateix mes.

Edicions locals