El CT Mollet arriba a la final del Campionat de Catalunya d’or

Després de vèncer al CT Vic per un ajustat 4-3 decidit en els partits de dobles.

El Club Tennis Mollet continua escrivint pàgines daurades en la seva història. L’equip capitanejat per Carlos Martínez s’ha classificat per la final després de superar a la semifinal a l’actual campió, el Club Tennis Vic per un ajustat 4 a 3.

Les coses no van començar gens bé pel conjunt molletà, després de que Arapovic i Banús cedissin els tres primers partits. L’eliminatòria es posava difícil quan el l’equip molletà va perdre 3 partits individuals, Guillem Burniol vs Isaac Tortades per 6-4 / 7-5, Vladimir Arapovic vs Ignasi Vila 6-0 / 6-1 i Albert Banús vs J.B. Poux 6-3 / 6-0.

La semifinal s’equilibrava amb els partits guanyats per Carles Martínez vs Sergi Sánchez 6-1 / 6-2 i Marcos Roy vs Gerard Morales 6-4 / 6-4. El resultat global en aquest moment era de 3-2 per l’equip de Vic. La remuntada va venir al primer partit de dobles de la mà de Carles Martínez/Albert Banús que van guanyar per 6-2/6-2 a la parella Isaac Tortades/Gerard Morales empatant així l’eliminatòria.

Amb tota l’emoció que suposa per l’equip de Mollet arribar per tercera vegada a una final consecutiva, Guillem Burnioll / Marcos Roy van guanyar finalment a Isaac Tortades / Gerard Morales per un ajustat 7-6 / 6-7 / 10-4 classificant a l’equip a la final d’Or.

Es de ressaltar que mai un equip havia aconseguit arribar a la final d’or sense perdre cap eliminatòria des de la categoria de bronze.

La final es disputa el proper diumenge dia 10 a les 9 del matí disputant-se també amb 5 partits d’individuals i 2 dobles davant el Club Tenis Gimeno de Castelldefels. 

Edicions locals