"la Caixa" i la Federació de Comerç signen un conveni solidari

5.000 euros dels beneficis de la targeta Mollet Comerç aniran a parar a una obra social de la ciutat. La primera, al nou menjador social de Càrites Parroquial que es posarà en marxa a primers de maig.

Dijous la Federació de Comerç i Serveis de Mollet i “la Caixa” van presentar la nova campanya solidària de la targeta Mollet Comerç. Es tracta d’un conveni que han signat les dues entitats per tal que el 5% dels resultats d’aquesta targeta es donin a alguna obra social de la ciutat. El conveni parla de dues donacions anuals.

La primera d’aquestes donacions serà pel menjador social de Mollet de Càrites (fotos) a la Plana Lledó que va rebre 5.000 euros per començar a posar en marxa aquest servei a partir de primers de maig, tal i com va afirmar un dels representants de Càrites, Francisco Amaya. La segona donació està prevista pel proper mes de setembre.

El president de la Federació de Comerç i Serveis, Vincenç Pasqual va afirmar ser una bona notícia: “tot el que sigui ajudar a les persones més necessitades del poble és positiu. Estem en  uns moments on s’ha de col•laborar en tot el possible”.

A la presentació hi va assistir també el director d’Àrea de Negoci de “la Caixa” al Vallès Sud, Josep Maria Mauri que va explicar que ja feia temps que hi havia converses per dur a terme aquest projecte per a temes socials de la ciutat “que fossin visibles”. A més, Mauri va afegir que amb “aquest ajut emblemàtic també reforçarem el llançament de la targeta”.

Per la seva part, Francisco Amaya va explicar que pel menjador social passaran, de dilluns a divendres,  unes 30 o 35 persones diàries, totes elles derivades per un assistent social de la ciutat: “aquest ajut ens va molt bé per començar a tirar endavant el projecte”.

Edicions locals