Vallès Visió celebra el primer any d'emissió amb un especial

En directe des de Can Gomà dues hores plenes d'espectacles, reportatges i premis.

La televisió del Vallès Oriental, Vallès Visió, està d’aniversari.  Durant aquests dies, el  canal està celebrant el seu primer any de vida, el seu primer any d’emissió. Per a celebrar-ho, aquest divendres, 8 d’abril, a partir de les 19 hores, es farà un programa especial, en directe, de dues hores de durada en la què pretén mostrar a tot el públic que segueix vigent la proposta del Consorci Teledigital Mollet i de Vallès Visió: fer una televisió propera, plural i de qualitat, una televisió perquè la vegi la ciutadania i perquè es vegi la ciutadania del Baix Vallès i de tota la comarca.

El programa especial, conduït pel director del canal, Jordi Seguer, i la periodista i presentadora de l’espai Vallès Visió Notícies , Sara Escriu, començarà a les 19 hores des del Teatre Municipal de Can Gomà, on hi seran presents els alcaldes i regidors dels municipis consorciats, directors dels mitjans de comunicació de la comarca i representants de l'activitat socio-econòmica del Baix Vallès.

Durant les dues hores de programa, Vallès Visió oferirà reportatges d’aquest primer any d’emissió i ho combinarà amb les actuacions de l’Escola de Ball d’Isabel Farrés, de l’Esbart Dansaire de Mollet i també del mag Pau Sagalés. A més, durant aquest especial, Vallès Visió lliurarà els 1rs. Premis Vallès Visió a cadascú dels esdeveniments o entitats que han estat notícia rellevant durant aquest primer any d’emissió.

En acabar l'especial aquest divendres s'emetrà el Vallès Visió Notícies i a les 21.30 h aproximadament la representació de Pésame Mucho de la Companyia Pez en Raya de la televisiva Cristina Medina (La que se avecina, T5) que es va representar a la sala Cooperativa de Parets, dins del Cafè Teatre, el passat 12 de febrer.

Edicions locals