Alèxia Putellas posa rumb a la fase final de l’Euro sub19

Les d’Ángel Vilda aconsegueixen la merescuda classificació.

Les noies de la Sub-19 s'han guanyat la classificació per a la fase final de l'Europeu que es disputarà en Rimini, Itàlia, del 30 de maig a l'11 de juny de 2011 després de guanyar al tercer i últim partit a Àustria per 4-0 amb dos gols de la molletana Alexia Putellas. Classificació que els permet seguir somiant amb el proper Mundial i mantenir-se com una de les seleccions amb més opcions a l'elit del futbol.

El bon joc desplegat en tots els partits disputats i la bona actitud al terreny de joc, donen el bitllet cap a la final de l'Europeu a la selecció femenina Sub-19. Les espanyolistes, Andrea Pereira i Alexia Putellas han col•laborat, i a la vegada, han estat peces clau en les treballades i dures victòries aconseguides pel combinat espanyol.

Després de disputar els tres partits de la fase de classificació, amb victòries en tots els casos, l'equip ha finalitzat com a líder del grup 6 en el qual estaven enquadrades amb Polònia, Escòcia i Àustria. D'aquesta manera les d’Ángel Vilda es planten a la fase final de l'Europeu amb clares aspiracions al títol.

Edicions locals