La mobilitat protagonitza el cinqué ple del Consell dels Infants

Els diferents representants de les escoles molletanes van compartir les seves propostes i les seves inquietuds amb l’alcalde de la ciutat i els portaveus dels diferents partits.La mobilitat i la sostenibilitat van ser els temes cabdals dels quals es va parlar al ple del Consell dels Infants de Mollet que va tenir lloc diumenge. Aquest és el cinquè any que es celebra aquesta activitat on han participat diferents nens i nenes de sisè de primària de totes les escoles de la ciutat, els quals van esdevenir regidors d’enguany en el ple del diumenge.

En aquest sentit, els petits regidors van descobrir al llarg de tots aquells dies com funciona l’Ajuntament i van conèixer de més a prop la feina que desenvolupen els polítics i tècnics que hi treballen. Durant la primera sessió de treball a l’Ajuntament es va decidir tractar el tema de la seguretat i la mobilitat, per la qual cosa els nens i nenes van analitzar el camí que feien cap a l’escola de forma diària i van observar quins eren els punts febles del trajecte pel que fa a la mobilitat.

En relació al tema de la mobilitat, els nens van realitzar una sèrie de demandes que es volen centrar especialment en la senyalització dels camins escolars i també millorar certs aspectes que dificulten la mobilitat per la ciutat com són les voreres estretes, els passos de vianants que s’han esborrat i no es veuen, incrementar el nombre de parades i la freqüència del bus urbà i la manca de semàfors en certes zones de la ciutat.

Els infants també van voler tractar altres temes com el medi ambient i la sostenibilitat, així com les activitats per infants, joves i també adults. En relació als temes anteriors, van posar esma pel que fa a les campanyes de sensibilització i civisme per tal de mantenir la ciutat neta i també en promoure els hàbits de vida saludable i les jornades esportives, tant per nens i joves com per adults.

L’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i els portaveus dels diferents grups polítics de la ciutat van elogiar la labor dels membres del Consell d’Infants i els van animar a continuar amb aquesta dinàmica. Per la seva banda, l’alcalde es va comprometre a tenir en compte i a dur a terme les diferents propostes realitzades pels infants durant el ple de diumenge.

Edicions locals