Un centenar de persones participa a la sortida de les Parelles Lingüístiques

A la sortida hi va ser la directora general de Política Linguística Yvonne Griley.

El Club Muntanyenc Mollet, entitat adherida al Voluntariat per la llengua,  va organitzar una nova marxeta dissabte amb les parelles lingüístiques de la mà de Lluís Mas, vicepresident del Club, aquesta vegada a Santa Maria de Martorelles. En aquesta ocasió, els va acompanyar la directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, la senyora Yvonne Griley, que va acceptar la invitació del Club Muntanyenc Mollet.

Des de Mollet es va agafar l’autobús fins a Santa Maria de Martorelles, lloc de trobada per començar la passejada a la plaça Matons, on es va fer una aturada al menhir. Després els excursionistes van enfilar-se cap a la font de la Mercè, on es va fer un petit mos, fins a arribar a Can Girona i al celler Parxet.

Durant tota la sortida els va acompanyar Jordi Luque, investigador de la vinya, que va explicar les malalties dels ceps, i Jordi Bertran, geòleg i membre del Centre d’Estudis Molletans, que va explicar les característiques del terreny d’aquesta zona i el que és el sauló. Josep Puig, va acabar la visita al celler dels vins Marquès d’Alella o celler Parxet, on els visitants van poder fer un petit tast. També es va comptar amb la presència del president del Club Muntanyenc Mollet, Valentí Careta i la directora del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, Anna M. Jansana.Edicions locals