25 comerços podran participar en un nou projecte de comerç on line

El projecte pilot consistirà en l’elaboració d’un catàleg de productes i ofertes on line dels diferents comerços.

Un innovador projecte d’e-comerç impulsat per l’empresa municipal Mercamollet i la Federació de Comerciants Mollet Comerç busca 25 establiments que vulguin participar de manera pilot i promocionar el comerç local.

El projecte pilot consistirà en l’elaboració d’un catàleg de productes i ofertes on line dels diferents comerços. A partir d’aquí s’elaboraran paquets i rutes comercials de la ciutat  (tipus smart box) amb temàtiques diferents i es crearà un nou web del comerç molletà amb la informació de les botigues, productes, paquets i ofertes vigents.

La idea de crear paquets comercials neix per afavorir les sinergies del comerç local, implantar itineraris per a la compra i connectar temàtiques, tot incentivant l’ús de les noves tecnologies, combinades amb mètodes més tradicionals com la compra directa a la botiga.

Per posar en marxa aquesta iniciativa, Mercamollet està buscant 25 comerços de la ciutat que estiguin disposats a participar-hi. Les botigues interessades en participar han d’inscriure’s entre el 10 i el 30 d’abril a Mercamollet. En el cas que s’inscriguin més de 25 comerços, una comissió de valoració  seleccionarà els finalistes segons els criteris següents criteris:

-         Trajectòria professional i any d’instal•lació a la ciutat
-         Material tecnològic disponible (ordinador, portàtil, mòbil...)
-         Valoració de la qualitat i innovació del producte o servei
-         Si es tracta d’un comerç associat a Mollet Comerç

El projecte pilot Smart box Molletcomerç permetrà als comerciants treballar en xarxa per captar més clients. Els paquets temàtics amb els quals es començarà a treballar són:

-         Cerimònies: batejos, comunions i casaments
-         Estiu i vacances
-         Tornada a l’escola
-         Festes de Nadal
-         Cap de setmana

Aquest innovador projecte connecta amb el desenvolupament del portal de promoció comercial de Mollet, promogut des la regidoria de Promoció Econòmica de l‘Ajuntament, gestionat i coordinat per Mercamollet SL amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Edicions locals