L'alcalde respon a Sánchez-Camacho

L'alcalde de la ciutat manifesta que les declaracions fetes per la popular dimarts al matí "no es corresponen amb la realitat molletana".

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va enviar dimecres un comunicat per tal de donar resposta a la presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, la qual, durant una visita dimarts a la ciutat, va fer unes declaracions que "no es corresponen amb la realitat molletana".

L’alcalde de Mollet rebat les següents declaracions de Sánchez-Camacho:

La presidenta del PP català va dir que a Mollet ha augmentat la inseguretat ciutadana, quan les dades reals, presentades fa menys d’un mes per la Junta Local de Seguretat, demostren que l’índex de delictes a Mollet és menor que la mitjana de Catalunya i que, tant els delictes com les faltes, han disminuït un 7,3 i 8,5 % respectivament en el darrer any.

Sánchez-Camacho també va declarar que el govern municipal no ha fet res per evitar el tancament d’empreses a la zona i l’augment de l’atur. L’alcalde explica en elcomunicaty que l'Ajuntament de Mollet ha estat en primera fila de la lluita per evitar el tancament d’empreses com, en els últims dies Derbi o Yamaha, liderant diferents iniciatives a nivell comarcal i demanant la implicació directa de les administracions competents en l’aprovació d’expedients de treball, com és la Generalitat.

La candidata del PP a Mollet, Susana Calvo, també va queixar-se per la paralització de la inversió en nous equipaments a la ciutat, com la construcció del 4t institut o l’entrada en funcionament de la residència per a persones amb discapacitat de La Vinyota. Aquí el comunicat deixa clar que tots dos equipaments, que depenen directament de la Generalitat, l'Ajuntament ha fet tot el que tenia al seu abast per facilitar-ne l’execució.

Així, segons Josep Monràs, Alícia Sánchez-Camacho “ha demostrat no conèixer la ciutat de Mollet ni la seva realitat social i quotidiana i ha insultat la intel•ligència dels molletans i molletanes amb la utilització del mateix discurs que podria fer servir en altres municipis ben diferents”.

Edicions locals