La Marineta acull la 29ena assemblea del Fons Català de Cooperació

El Fons Català de cooperació al desenvolupament celebra els seus 25 anys de vida.

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament celebrava el passat dissabte la seva 29ena assemblea general de socis en motiu del final de legislatura del 2007 al 2010. L’entitat, que celebra el seu 25 aniversari té molt clar les pautes a seguir de cara al futur més proper: “ara més que mai és necessari que siguem eficients amb els recursos que tenim per tal de contribuir a que es superi l’estat de pobresa en el que viuen moltes persones”, explica el director general de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya, Carles Llorens.

“És molt important la solidaritat i el fet de sumar amb altres municipis però també el tema de la innovació en la cooperació”, afirmava el president del Fons i alcalde de Santa Margarida de Montbui, Teo Romero. I és que el Fons és pioner tant a Catalunya com a l’Estat español en aquest camp.

Tot i això, l’objectiu principal ha estat aprovar els pressupostos de liquidació de l’any anterior però, alhora, explicar les polítiques que s’estan realitzant des del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i marcar els horitzons de cara al futur. Dintre de l’acte també es va fer la presentació del pla de formació online dirigida a tècnics de cooperació i a càrrecs electes que permetrà millorar els coneixements i donar continuïtat a la formació presencial del Fons Català.

Edicions locals