La Bombeta celebra les primeres Jornades per a l’estudi de les arts

La primera conferència van anar sobre l'il·lustrador Gustavo Doré, a càrrec d'Almudena Saulnier.

El passat dissabte el local de La Bombeta acollia per primer cop unes jornades per a l’estudi de les arts amb l’objectiu de crear un espai de debat sobre les arts a la ciutat de Mollet. En aquest sentit, les jornades no s’han limitat a arts com la pintura, l’escultura i/ o l’arquitectura sinó que també han abastat altres camps artístics com és el cas de la dansa, la literatura i el cinema entre d’altres.

Les jornades van consistir en un total de quatre conferències que es van allargar durant el migdia i tota la tarda del dissabte per finalitzar amb un col•loqui i el sorteig d’un regal com a traca final.

La primera de les conferència va anar a càrrec d’Almudena Saulnier i va tractar sobre el gran mestre il•lustrador, Gustave Doré. Tot seguit va tenir lloc una conferència amb el títol “William Blake i l’herència dels manuscrits il•luminats”, a càrrec de Jorge Rodríguez.

Desprès d’un petit descans i a partir de les 17 hores, va tenir lloc la conferència “Estranyes lletres a les vestidures sagrades” a càrrec de Manel Jovani per acabar amb “Alicia al País de les Meravelles” amb Sara Martín i Jorge Rodríguez.

Una experiència positiva per a totes aquelles persones interessades per les arts en general i que van decidir de participar en aquesta primera edició de les jornades per a l’estudi de les arts i que, de ben segur, no dubtarien en tornar a repetir.

Edicions locals