La recuperació del menhir rep el premi Vallès Visió

El canal va celebrar el seu primer any amb un especial en directe des de Can Gomà.

Alcaldes, regidors i representants de l’activitat social, cultural i esportiva dels 9 municipis del Consorci Teledigital Mollet van participar divendres a la festa de celebració del primer aniversari de Vallès Visió, la televisió de referència del Baix Vallès. Un esdeveniment que Vallès Visió va voler compartir amb tots els espectadors amb un programa que es va emetre des del Teatre Municipal de Can Gomà. Un especial de més de dues hores de durada que es va poder veure en directe.

Els mestres de cerimònia van ser el director del canal, Jordi Seguer, i la periodista i presentadora de Vallès Visió Notícies, Sara Escriu. Durant aquest especial, es van poder veure vídeos on quedava constància de la feina feta durant aquests 365 dies: el primer dia d’emissió, els programes especials, la programació pròpia de Vallès Visió, etc.

El programa del primer aniversari també va comptar amb actuacions: les alumnes de l’Escola de Ball d’Isabel Farrés van donar el to més modern a la cerimònia amb els seus balls, mentre que l’Esbart Dansaire va posar sobre l’escenari de Can Gomà els balls més tradicionals de la nostra cultura. El mag Pau Segalés també va voler formar part d’aquest aniversari i va deixar, amb els seus trucs, amb la boca oberta al públic present, i també a tots aquells que seguien la gala des de casa.

Coincidint amb la celebració d’aquest primer aniversari, la televisió del Vallès Oriental va fer el lliurament per primera vegada dels guardons Vallès Visió per a persones o esdeveniments que han destacat durant aquest any.

Els premiats d’aquesta primera edició han estat:
- Premi VV Baix Vallès: Hospital de Mollet
- Premi VV Mollet del Vallès: recuperació del Menhir
- Premi VV Parets del Vallès: 130 è. aniversari de La Linera
- Premi VV Montornès del Vallès: Club Kàrate Montornès
- Premi VV La Llagosta: 75 è. aniversari de la independència de La Llagosta
- Premi VV Montmeló: Circuit de Catalunya
- Premi VV Sant Fost: Club Hàndbol Sant Fost
- Premi VV Martorelles: Confraria Santa Espina Armats i Vestes
- Premi VV Vilanova del Vallès: Pere Pericas (a títol pòstum)
- Premi VV Vallromanes: Víctor Pàmies
- Premi VV Publicitat: Tendals Masip

Tots ells, premiats i alcaldes, van desfilar per l’escenari per entregar o recollir el seu premi i per destacar el gran projecte comunicatiu que és Vallès Visió: “Ha estat un any apropant totes les notícies dels nostres municipis, tot allò que ha succeït i que no podem veure en un altre lloc que no sigui aquí, a Vallès Visió, que compleix perfectament la seva funció de proximitat”, explicava el president del Consorci i alcalde Mollet, Josep Monràs. La resta d’alcaldes dels municipis consorciats (Parets, Montornès, La Llagosta, Montmeló, Sant Fost, Martorelles, Vilanova i Vallromanes) van subratllar la gran tasca social de Vallès Visió, apropant els municipis, la seva gent i la seva activitat.


Edicions locals