El CT Mollet es proclama campió de Catalunya en la categoria d’or

L’equip capitanejat per Carlos Martínez assoleix una fita històrica

El Club Tennis Mollet (CTM) es va proclamar diumenge campió de Catalunya en la categoria d’or a les instal•lacions de El Calderí. El Mollet és l’únic club de Catalunya que ha guanyat les tres categories de forma consecutiva (or, argent i bronze).

Tot i l’alegria final dels molletans, el Club Tennis Andrés Gimeno de Castelldefels es va posar 0 a 2 després dels dos primers partits d’individual. Jacint Garriga va guanyar a José María Alme per 0-6/0-6 i Juan Fernando Llanos es va imposar a Borja Gómez per 1-6/0-6. Però les principals figures del Mollet van capgirar la situació.

Les victòries de Carles Martínez (1-6/6-2), Marcos Roy (6-4/6-4) i Guillem Burniol (6-0/6-1) en els següents tres partits d’individual van encarrilar la eliminatòria. El punt decisiu, el quart del Mollet, va arribar en el primer partit de dobles que van jugar plegats Martínez i Roy. El primer set el van perdre per 6-3, però al segon es van refer guanyant per 6-7. Ja en el take break final, van guanyar per 10-1. L’altre partit de dobles que es va disputar no va caldre acabar-lo.

Després de proclamar-se campions, el capità i jugador de l’equip molletà, Carles Martínez, estava molt content: “Volíem ser els campions de Catalunya i ho hem aconseguit. Ha sigut complicat, però al final les coses han sortit bé. Tots els jugadors hem fet un esforç enorme i la victòria és justa. Ara toca gaudir”.

Per la seva banda, el president del Club Tennis Mollet, Lluís Martínez, es va mostrar orgullós de la trajectòria del club: “No hi ha cap equip català que hagi aconseguit el que hem aconseguit nosaltres en tres anys. El nostre objectiu per la propera temporada és defensar el títol”.
Edicions locals