Bon nivell en el Campionat Català de Figures Obligatòries

Marco es va endur l’or en juvenil i Masdevall va quedar tercera en júnior

Durant el passat cap de setmana, Mollet va acollir el Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries. Cal destacar el bon nivell tècnic que van exhibir els patinadors i patinadores de les categories cadet, juvenil, júnior i sènior.

En la modalitat femenina de la categoria cadet, es va imposar Mireia Ginesta (CN Terrassa), el segon lloc va ser per Meritxell Genero (CP Polinyà) i Neus Forcen (UE Horta) va quedar tercera. En la categoria masculina, l’or se’l va endur Miquel Marcilla (CN Terrassa) i la plata Mauro Cavallaro (CH Sant Feliu).

En la competició juvenil, la primera posició va ser per Júlia Marco (CP Mollet), la segona per Sara Castillo (CPA Ripollet) i la tercera per Nadia Alsinet (CP Tordera). En la categoria masculina, es va imposar Kevin Bordas (CPA Palagrufell) seguit de David Bueno i de Duncan Lloret, tots dos patinadors del Gramanet PA.


L'or de la categoria júnior femenina va ser per Carla Vila (CN Terrassa), la plata per Ainara Díaz (AP Lliçà de Vall) i el bronze per Carolina Masdevall (CPA Mollet). En la modalitat masculina, el primer lloc el va ocupar Ivan Dot (PA Tona) i el segon Marc Tort (CH Sant Feliu).


I per últim, en la categoria sènior es va imposar Carla Pey (CP Polinyà), el segon lloc va ser per Carla Torell (CP l'Atmetlla) i el tercer per Isabel Repullo (CPA Ripollet). En la modalitat masculina, el primer lloc va ser per Manel Pérez (PA Tona) i el segon per Javier Wis (CH Sant Feliu).

El secretari general de la FECAPA, Quim Pastor, va lliurar una placa commemorativa al Club Patinatge Mollet i va agrair al seu president, José Antonio Marco, l’excel•lent organització que van demostrar durant el campionat.


Edicions locals