ICV-EUiA Mollet també ret homenatge a la II República

La coalició va fer l'ofrena tradicional a la plaça de La República de la ciutat.

La coalició electoral d'ICV-EUiA va fer dijous 14 d’abril, com en els darrers anys, un acte d'homenatge a la II República. Un centenar de persones va assistir a un acte on es van recitar poesies per part de candidats de la coalició, es van cantar cançons repúblicanes amb el Nelson Poblete, cantant xilè que viu a Catalunya, i es va fer ofrena floral per part d'ICV-EUiA de Mollet i de Martorelles.
 
La candidata a l’alcaldia, Noemí Fernández, va iniciar l'acte amb una intervenció i posant de manifest que aquest homenatge no era un acte nostàlgic, sinò un acte ple d'actualitat perquè hi ha molta gent que creu en la República i perquè els seus actes van ser molt importants per la història actual d'Espanya.
 
La presidenta d’Amical Mauthausen Mollet, Pilar Molins, va llegir el manifest en el que es posaven de manifest els valors republicans i algunes de les molt importants transformacions socials que va significar la República. L’emotiu acte va finalitzar amb l'himne de la República i el Cant dels Segadors.

Edicions locals