Jordi Pujol apadrina la candidatura de Feliu Guillaumes

L'expresident de la Generalitat va assistir divendres a la presentació dels candidats de CiU al Vallès Oriental

CiU vol que els resultats que va tenir a les eleccions al Parlament, el passat 28 de novembre, els ajudin a guanyar pes en tots els municipis de la comarca en els comicis municipals del 22 de maig. En l’acte de presentació de tots els caps de llista, el passat divendres a l’edifici del GIRO de la ciutat, els candidats no van amagar el desig de millorar els resultats després del canvi a la Generalitat.L’acte va comptar amb la presència de l’expresident de la Generalitat i el president fundador del partit, Jordi Pujol, que va esperonar als candidats a millorar els resultats. “Després del 28 de novembre no pot ser que traiem pitjors resultats que del 2007. Tenim el repte de superar el sostre de fa quatre anys. Si ho aconseguim, el Govern de la Generalitat tindrà més suport en les seves polítiques. A més, Pujol va acusar al Tripartit “d’imprudent” per no preveure la crisi i “deixar la caixa buida”. “Ara hi ha un bon govern, però cal que el territori municipal tingui una forta impregnació de CiU".


Pel president comarcal, Feliu Guillaumes, la federació nacionalista “té unes expectatives altes”. D'altra banda, Guillaumes va assegurar que "el nostre repte és fer les coses bé per aconseguir bons resultats a Mollet, tot i que sabem que no és gens fàcil".


CiU creu que té opcions pel canvi a Santa Eulàlia, Bigues, Vilanova, Vallromanes, Martorelles, la Garriga i Gaulba. Espera donar la sorpresa a Caldes, millorar els resultats de Llinars, Granollers i Mollet, i mantenir les alcaldies de la Roca i Sant Celoni.


Edicions locals