Noves Generacions del PP Mollet veu la llum

El responsable a Catalunya, José Antonio Coto, va assistir a l'acte de presentació.

“Els joves se n’han adonat que per sortir de la crisi han de picar a la porta del partit popular” així va començar la seva intervenció el president de les Noves Generacions Populars de Catalunya, José Antonio Coto a la presentació de la secció local de Mollet.

El president de les Noves Generacions Populars de Mollet, Carlos Carrillo, va obrir la roda de premsa amb un discurs on deixava clar els propòsits de la nova formació: “volem recollir els propostes de la gent jove de la ciutat i apropar-los així a la vida política”.  Carrillo va afegir que des d’aquesta nova formació es pot influir en la manera de fer les coses a la ciutat.

La candidata a l’alcaldia de Mollet, Susanna Calvo va definir-se “molt orgullosa” de tenir joves implicats a la vida política del partit i va assegurar que “serem un vincle per arribar a tenir paraula al govern de la ciutat”. 


Per la seva part, el president de les Noves Generacions Populars de Catalunya, José Antonio Coto, va centrar el seu discurs en la “gran taxa d’atur que hi ha al país, estant aquest a la cua dels països de la Unió Europea”. A més, Coto va subratllar també el fracàs escolar com a línies bàsiques on combatre a través dels joves populars: “No només ens juguem el canviv a Mollet, sinó a tot Espanya”. Coto va desacreditar també “ l’estereotip de que els joves no voten al PP”.

Per finalitzar, Susanna Calvo va afegir que en les taules de treball on comparteixen i intercanvien propostes per a la ciutat, els joves “ens espanten  amb les seves idees, tenim un bon relleu i una bona base electoral”.

A banda, del president de les Noves Generacions Populars de Mollet, Carlos Carrillo, a la roda de premsa va assistir el secretari, Francisco Ojeda.

Edicions locals