SI Mollet insta a Monràs a reunir-se també amb la ministra Leire Pajín

Els independentistes veuen "correcte" que demani reunir-se amb Boi Ruiz, però demanen una reunió amb "la també socialista" Pajín.

La secció local de Solidaritat Catalana per la Independència ha enviat un comunicat donant el seu punt de vista sobre la retallada sanitària que afecta a l’hospital de Mollet.

En el text, els independentistes es plantegen algunes preguntes com: “Si alguns serveis ja estaven desbordats, com ho estaran a partir d’ara? Som conscients que les conseqüències d’aquestes retallades influiran en una disminució de la nostra qualitat de vida i benestar?”

Segons el partit molletà, “el que no explica la resta de partits és que tenint en compte les balances fiscals, Catalunya aporta mensualment a les finances espanyoles uns 1.800 milions d’euros. En un sol mes, quasi el doble del que ens estan obligant a retallar en Sanitat per a tot un any”. Els independentistes utilitzen aquest argument per demanar si “calen més raons per voler un Estat Propi?”.

Finalment, a SI Mollet li sembla “correcte” que l’alcalde de Mollet, Josep Monràs demani reunió al conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, per tal de reivindicar els recursos necessaris perquè l’Hospital de Mollet pugui atendre correctament la població que en depèn. Però afegeix, que “aquesta reunió estaria bé que la demanés amb la ministra de Sanitat, Leire Pajín, que també és socialista i li reclamés els 1.450 milions d’euros que ens deu el govern espanyol” clouen els independentistes.

Edicions locals