El Sant Gervasi salva el primer ‘match-ball’ (89-82)

Els de Paredes no va fallar en un partit clau per evitar el descens directe.

El Sant Gervasi ha fet un pas endavant per sortir el descens directe. La victòria dels molletans davant el Vilablareix manté als de Carles Paredes a la promoció per la permanència. Els molletans van sortir a la pista amb les idees molt clares.

Al primer temps, el Sant Gervasi va oferir la seva millor versió. Així, al primer quart van guanyar 23 a 14. Al segon període van aconseguir 19 punts d’avantatge, la màxima diferència del partit. El gironins, cuers del grup i ja descendits, van marxar al descans amb un resultat en contra de 49 a 35.

Però el partit es va complicar a la segona part, quan els visitants van començar a escurçar diferències. Al final del tercer període els molletans encaren tenien un coixí prou ampli (67-55). L’últim quart va ser el de la desfeta del Sant Gervasi. Als de Carles Paredes els va mancar intensitat, i el Vilablareix ho va aprofitar per posar-se quatre punts per sobre. Tot i així, els molletans van treure l’orgull als darrers minuts i no van deixar escapar la victòria.

Després del partit, l’entrenador del Sant Gervasi Lumarauto, Carles Paredes, va reconèixer que van patir massa: “Hauríem d’haver tancat el partit abans. Però hem començat a fallar i ens hem ensorrat. La diferència respecte a altre jornades és que l’equip al final ha tret l’orgull per sumar una victòria vital. Aquest partit no se’ns podia escapar”. A falta de dos jornades per concloure la Lliga regular, el Sant Gervasi depèn d’ell mateix per salvar-se.

Edicions locals