Arriba el segon Torneig Vallès Visió

Dijous i divendres al camp Germans Gonzalvo. La Molletense també organitza el seu torneig aquest cap de setmana.

Els dies 21 i 22 d’abril el Camp Municipal Germans Gonzalvo acollirà la segona edició del Torneig de Futbol 7 de Vallès Visió. Un campionat organitzat conjuntament pel CF Mollet UE i la televisió del Baix Vallès, Vallès Visió.

El torneig tindrà lloc al matí de dijous i divendres. Els partits començaran a les 09.30 hores de dijous. Divendres, a partir de les 10 h., es disputaran les semifinals i la resta de posicions del torneig i, per la tarda, a partir de les 16 h., es jugaran les finals. El lliurament de premis serà a les 18 hores. Les finals, seran emeses per aquest canal i també es podran veure per la seva pàgina web.

Es tracta d’un campionat on hi participaran diferents equips de les categories benjamins i alevins de cincs dels municipis que formen part del Consorci Teledigital de Mollet: CF Mollet UE, la UD Molletense, el CF Parets, el CF Montornès, el CF Montornès Norte, el CF Montmeló UE, el CF Sant Fost UE i el CF Martorelles. També hi participaran el CD Sentmenat, el CF Ripollet i el CF Poniente Granollers.

El fet de que el torneig tingui lloc a les instal·lacions del CF Mollet UE és, pel seu president, Feliu Tura, un motiu de satisfacció: “És un honor que el CF Mollet torni a repetir com a amfitrió d’aquest torneig, d’aquesta festa del futbol base”.

La Molletense també celebra el seu torneig

Com cada any per aquestes dates, la Molletense organitza un torneig per veure de primera mà quin és el nivell de les seves categories inferiors i dels municipis del voltant.

El club molletà celebrarà el torneig aquest cap de setmana, ja que no hi ha jornada de Lliga per l’aturada de Setmana Santa. Una vintena d’equips participaran al torneig primaveral.


Edicions locals