Tot a punt per la Diada de Sant Jordi tot i l'amenaça de pluja

Com cada any, l’Ajuntament de Mollet i diverses entitats de la ciutat organitzen un programa d’activitats per celebrar la diada de Sant Jordi. El plat fort seran les parades de roses i llibres a la rambla, el dissabte 23 d’abril.El proper dissabte 23 d’abril, durant tot el dia, hi haurà parades de roses i llibres a les rambles i a la plaça de Catalunya. Com en les darreres edicions de la festa, els autors locals signaran els seus llibres a l’Espai de les Lletres Molletanes.

El dissabte següent al dia de Sant Jordi, com és habitual, es farà el lliurament de premis del XX Premi Literari que organitzen conjuntament l’Associació Cultural 7 Plomes i l’Ajuntament de Mollet.

El diumenge, 1 de maig, al migdia, els Castellers de Mollet actuaran a la plaça de Prat de la Riba acompanyats pels Matossers de Molins de Rei i els castellers de Castelldefels.

Abans i després del 23 d’abril, la programació d’activitats es completa amb diversos tallers infantils a l’entorn de la llegenda i la festa de Sant Jordi, concerts i presentacions literàries.

Ara només toca esperar que la pluja no esguerri aquesta diada. I és que des del Servei de Meteorologia de Catalunya s’adverteix de possibles precipitacions per dissabte que començarien dijous i finalitzarien el proper dilluns 25 d’abril. Tot i així, les informacions de dimarts feien referència a una possible treva del temps.


Què li sembla que Sant Jordi caigui en Setmana Santa?

Adrián Garrido
Estudiant
“Pels comerços és un greu problema, ja que no guanyaran ni la meitat que altres anys. Tot i això, jo la celebraré com cada any, ja que crec que és una tradició que no s’ha de perdre..”


Isabel Rota
Pensionista
“És una cosa que s’ha d’acceptar, però crec que la festa de Sant Jordi per categoria. No se li dóna el prestigi que es mereix.”


Celso Sorribas
Jubilat
“Penso que és una llàstima de cara al comerç, ja que perdran moltes ventes. En qualsevol dia laborable les llibreres farien més caixa. És una tradició que no podem perdre.”


Isidro Noya
Jubilat
“No em sembla gaire bé que Sant Jordi caigui en plena Setmana Santa. Molta gent marxa uns dies fores i això repercutirà en les ventes de llibres i roses. ”Recomanacions literàries

La caiguda dels gegants, Ken Follet
Aquest llibre es la primera part de la trilogia ‘El segle’, la qual es basa en la història del segle XX des dels punts de vista de cinc famílies de procedències diverses.

Si tu em dius vine ho deixo tot... però diga’m vine, Albert Espinosa
La nova novel·la del ideari de ‘Polseres Vermelles’ ens porta la història d’en Dani, un home abandonat per la seva parella que reviu la seva infància.  

Carolina s’enamora, Federico Moccia
El famós escriptor italià torna a les llibreries amb ‘Carolina s’enamora’, un viatge a través dels sentiments i sobre l’emoció que es sent quan t’enamores per primera vegada.

Excuses per no pensar, Eduard Punset
El llibre del reconegut Eduard Punset explica la gran capacitat que tenen els homes per ser infeliços, molts cops vinguda per la incapacitat de canviar d’opinió.

Avui convido jo, Ismael Prados Soto
L’Isma Prados posa a l’abast dels lectors una gran gamma de receptes per passar-ho bé a la cuina i fer que tenir convidats a dinar a casa no sigui una prova d’estrès sinó de plaer.

La porta encantada, Geronimo Stilton
Narra les aventures del jove elf Audaç i en el seu camí a l’antic Reialme dels Gnoms on haurà d’enfrontar-se a diferents perills per alliberar aquell poble de l’Exèrcit Fosc.

Sant Jordi i un equip de llegenda–Barça Toons, AAVV
Una divertida adaptació de la llegenda de Sant Jordi duta a terme pels divertits i entranyables personatges animats dels jugador de l’equip blaugrana, els Barça Toons.

Les aventures del Drac Coco, La Galera
Aconsegueix despertar als més joves el plaer per la lectura, amb unes històries plenes d’aventures i misteris. Ha triomfat en països com Alemanya, Xina i França.

Edicions locals