El CF Mollet UE comença les obres per posar gespa artificial al camp de dalt

El club molletà tindrà en dos mesos una de les millors instal•lacions esportives de la comarca

Ja han començat les obres per instal•lar gespa artificial al camp de dalt dels Germans Gozalvo. Per tant, es compleix la promesa que l’Ajuntament va fer a principis d’aquesta temporada.

Després de tot el procés administratiu i burocràtic, a finals de març s’adjudicava a l’empresa Poligras Ibèrica SA les obres per a la instal•lació de la gespa per un import de 229.520.91 euros. Està previst que les obres durin dos mesos. A hores d’ara, els obrers estan aixecant la terra del voltant del camp per tal de poder col•locar una canaleta que permeti el reg de la gespa.

Mentrestant, els equips del CF Mollet UE estan distribuïts entre els diferents equipaments de la ciutat per tal de no interrompre la rutina dels entrenaments. Així, les escoles i els prebenjamins realitzen les seves sessions d’entrenaments al Complex Esportiu municipal de Ca n’Arimon, a les pistes superiors del Decathlon i també al camp de la Zona Sud.

Amb aquesta situació, el CF Mollet UE disposarà a finals de temporada de dos camps de gespa artificial. Per la responsable de comunicació del club, Guadalupe Caro, la col•locació de gespa artificial al camp de dalt és un fet molt important per l’entitat: “Des del CF Mollet UE volem donar les gràcies a l’Ajuntament, que és qui està fent possible que puguem tenir dos camps de gespa artificial, una de les millors instal•lacions esportives de la comarca”.

Edicions locals