CiU Mollet engega motors

Guillaumes i Daví presenten la llista al complet i els eixos principals del programa electoral.

CiU Mollet ha esperat a posar-se en marxa però ho ha fet amb tot. Dimarts al matí, el cap de llista Feliu Guillaumes i el número dos, Joan Daví van presentar els eixos principals del programa i la candidatura completa.

En primer lloc, Daví va desgranar deu eixos a l’entorn dels quals girarà el programa dels convergents.  Un programa, que tal i com va explicar el número 2, ha estat dissenyat  a partir d’una enquesta realitzada a 4.000 ciutadans.

 A partir de les propostes d’aquests ciutadans, CiU Mollet ha traçat deu eixos principals. El primer, “tolerància zero amb la delinqüència”; el segon demana que “els treballadors socials tinguin un paper actiu per a comprovar els ajuts que es donen continuïn tenint sentit”; i el tercer, parla sobre “eradicar punts de venda de droga com el Parc dels Colors, Can Mulà, La Farinera o zones de la Rambla Nova i Plana Lledó”.

Un altre punt a destacar és el número cinc, on els convergents asseguren que, si ells governen, “hi haurà més presència policial al carrer mitjançant patrulles a peu i incrementaran la presència a la nit”. La mobilitat també té un lloc important en el programa de CiU Mollet. Guillaumes i els seus companys preveuen establir “zones taronges” d’aparcament, el que seria unes `”zones blaves gratuïtes  però amb temps limitat per afavorir la rotació de vehicles”.

Per últim, els convergents han inclòs en el seu programa la possibilitat de “baixar selectivament una sèrie d’impostos com poden ser els dels permisos d’obres”. A més, també iniciarien una política de microavals municipals per a emprenedors.

Un cop presentat el programa, Guillaumes va presentar als 25 components de la llista. Entre aquests, destaquen noms com el de la presidenta de Mollet Centre Comercial, Carme Olaria, que es presenta en el número tres com a independent. El número quatre és per Jordi Talarn, enginyer superior electrònic que viu a Mollet des del 2004. Carme Segú ocuparà el cinquè lloc de la llista, seguida de la mestra de Lestonnac Nuria Folch, com a independent. El setè i vuitè lloc són per Jordi Mayor i Nuria Fortuny respectivament, aquesta última ha estat regidora de Promoció Industrial (2003-07). Roser Serra, de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya, ocuparà el novè lloc.

Guillaumes va titllar aquesta llista de “reflex de les propostes del programa” i va subratllar que CiU Mollet intenta no caure en la demagògia amb el seu programa. També va afegir que “No ha estat difícil trobar gent” i que és un bon moment per superar els resultats de fa quatre anys: “la gent enquestada està una mica cansada del socialisme. La seva frase és: massa temps”.


Edicions locals