El web de Vallès Visió supera les 300.000 visites en el primer any

Els webs del CF Mollet i la Mitja Marató de Montornès són els que desvien més visites cap al portal.

En poc més d’un any, la pàgina de la televisió del Baix Vallès, www.vallesvisio.cat, ha superat les 300.000 visites. Concretament, aquesta setmana ha estat quan aquest web va superar aquesta xifra i va arribar a les 305.211 visites. En total, més 50.303 pàgines visitades pels navegants que busquen al web de Vallès Visió tota aquella informació que necessiten sobre el seu municipi. El dia que més visites ha rebut aquest portal web informatiu va ser el 28 de març de 2011, amb un total d’accessos de 2.594.

Aquest dia va ser a l’endemà de la Mitja Marató Montornès-Montmeló- Vilanova-La Roca. Vallès Visió, televisió oficial de l’esdeveniment, va fer un seguiment especial de la prova atlètica i el seu reportatge ha rebut la visita d’unes 2.700 persones. L’evolució del web de Vallès Visió ha anat creixent al llarg d’aquests mesos, tot i que la dinàmica de visites sempre ha estat molt positiva. En només cinc mesos, el web va arribar a les 100.000 visites; en nou, 200.000 i, ara, que ha complert el seu primer any de vida, www.vallesvisio.cat, ha superat ja les 300.000 visites.

A part dels accessos directes, els ciutadans també visiten aquest web des de les pàgines dels diferents municipis, essent Mollet, Parets i Vilanova les més triades per accedir-hi. A banda dels webs municipals, cada vegada són més les diferents entitats o associacions que tenen als seus webs links per accedir a Vallès Visió, com és el cas de la Mitja Montornès, el CF Mollet UE i RAP 107, que són els webs que desvien més visitants a la nostra pàgina web.

Per hores, la franja d’onze a mitjanit acapara el 10 % de les visites, seguida per la de deu a onze de la nit, amb un 6 %. El web ha rebut visites dels cinc continents. Després d’Europa, cal destacar que durant aquests 12 mesos de vida, s’han accedit 4.159 vegades des d’Amèrica; 1,314 des d’Austràlia; 547 des d’Àsia i 133 des del continent africà.

Els usuaris que entren al web de Vallès Visió ho fan per veure algun dels quasi 3.500 vídeos que conté la pàgina. Per l’assessor del Consorci Teledigital Mollet, Feliu Tura, “per les dades que tenim, l’audiència està pujant, tant al nostre web com a la pantalla. En un any ens hem convertit en la televisió de referència del Vallès Oriental”.

Edicions locals