Monràs exigeix a la Generalitat el pagament de 800.000 euros en concepte de plans d’ocupació

A l’espera que arribi aquesta quantitat, l’Ajuntament ha d’avançar els diners i, en molts casos, necessita demanar pòlisses de crèdit.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, exigeix a la Generalitat el pagament de 800.000 euros en concepte de plans d’ocupació desenvolupats en el període 2010-2011.

Es tracta de diferents plans d’ocupació, com ara els programes Suma’t i Impuls Treball o la Casa d’Oficis de Gallecs, impulsats per l’empresa municipal EMFO  però amb el 100% de finançament de la Generalitat.  A l’espera que la Generalitat pagui aquests diners, l’Ajuntament de Mollet ha d’avançar-los i, en molts casos, necessita demanar pòlisses de crèdit.

Per aquets motiu, Josep Monràs ha exigit a la generalitat el pagament d’aquests diners, ja que “no pot ser que els hagi de pagar l’Ajuntament i, a sobre, amb interessos”, ha dit referint-se als interessos que haurà de pagar l’Ajuntament pels crèdits bancaris. L’alcalde de Mollet es posarà en contacte amb la Generalitat per exigir el pagament d’aquests diners amb la màxima urgència possible.  Concretament, Josep Monràs, té la intenció de reunir-se amb el conseller de Treball i Empresa, Francesc Xavier Mena.

Així mateix, Monràs ha recordat que la Generalitat té un deute acumulat amb l’Ajuntament de Mollet, en programes o subvencions de tots els àmbits, de més de 4 milions d’euros.

Edicions locals